Teambuilding

KORENWEEKEND

Werkweekend & teambuilding voor koren

Korenstudio.nl biedt nu de mogelijkheid aan op een onvergetelijk Korenweekend.
Een weekend vol gezelligheid & workshops gecombineerd met het opnemen van een promovideo in de studio!

We starten op vrijdagavond met een Workshop Studiozang om het repertoire voor de opnames optimaal te krijgen. Op zaterdag is dan het grote moment: de opnamedag in Zeewolde.
Op zondag nog een inspirerende workshop met een professionele vocal coach, waarmee zaken als stemvorming, koordynamiek en dynamisch presenteren enorm zullen worden verbeterd tijdens de live optredens.

U heeft de keuze uit één of twee overnachtingen mét of zonder catering. U kunt uit verschillende accomodaties kiezen in de buurt van Zeewolde. Natuurlijk kunt u de accommodatie ook zelf regelen. Informeer naar de uitgebreide mogelijkheden en prijzen!

Workshop

STUDIOZANG

Ontdek de juiste zangtechniek en kom voorbereid in de studio!

In een studio opnemen is iets heel anders dan zingen tijdens een live optreden of concert. Om een opnamedag voor iedereen volledig te laten slagen, verzorgen wij workshops om de opnames in de studio goed voor te bereiden. Hierdoor kan tijdens de opnames mogelijke eigen frustraties bespaard blijven.

Tijdens de workshop legt vocal coach Bernice uit hoe het is om te werken met o.a. koptelefoons, microfoons, kooropstellingen en het goed articuleren dat zo belangrijk is om een optimaal resultaat te bereiken samen met het koor. Ook legt ze uit hoe de stembanden werken zodat ze minder hard hoeven te werken om hetzelfde resultaat te bereiken.

Samen met jullie eigen dirigent neemt ze het opname-repertoire door en laat ze uitgebreid ervaren hoe ook jullie stembanden een fijne dag gaan hebben!