Ontdek

ONZE VISIE

Alleen specialisten kunnen zorgen voor ‘dat ene’ mooie koorgeluid

Het goed opnemen, editen en mixen van een koor of vocal group is een uiterst nauwgezet en arbeidsintensief proces. Onze visie is dat alleen een team van ervaren producers, engineers en dirigenten – gecombineerd met een A-klasse opnamestudio – garantie geeft op een hoogwaardig eindproduct dat vol, warm en helder klinkt.

Europees onderzoek heeft uitgewezen dat maar liefst 1,7 miljoen Nederlanders met regelmaat in georganiseerd korenverband zingt. Daaronder zijn veel popkoren, gospelkoren en vocal groups, die eigentijds repertoire zingen.

Toch zijn er maar weinig of geen studio’s in Nederland die zich met uitgebreide kennis en deskundigheid richten op het professioneel opnemen en bewerken van koren en vocal groups. Hierdoor ontbreekt vanzelfsprekend bij de meeste opnames een moderne, aantrekkelijke sound & videopromo, die past bij de hedendaagse kwaliteitsstandaard.

Verken

ONZE MISSIE

Hardwerkende koren verdienen een goed eindproduct

Wij vinden dat koren en dirigenten – die met volle overgave hebben gewerkt aan het verbeteren van samenklank en performance – een eindproduct verdienen dat volledig aansluit bij die inspanning. Hiermee kan het bestuur over subliem audio- én videomateriaal beschikken om zichzelf serieus te promoten.

In de meeste gevallen leveren wij het eindproduct af op zowel Audio (Spotify & CD) áls op Video (Youtube en/of DVD) welke eventueel ook door de koorleden verkocht kunnen worden om de kosten van de productie terug te verdienen of te reduceren. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om bij optredens tickets te verkopen inclusief deze CD’s (of evt. DVD’s) zodat de begroting op deze manier weer in balans komt.

Om een optimaal eindresultaat te bereiken kunnen wij koren en vocal groups overigens ook ondersteunen met onze workshops, teambuilding events of ons Korenweekend!

Beleef

ONZE HISTORIE

Na ruim 20 jaar vooral pop, rock, gospel en filmmuziek geproduceerd te hebben, vonden wij het tijd om ons volledig op koren en vocal groups te gaan richten vanuit dezelfde kwaliteitsstandaard die ook voor radioproducties geldt.

Na gewerkt te hebben voor o.a. The Voice of Holland, EO, Endemol, Talpa, Ali B, Gordon, Gers Pardoel, Frank Dane, Vajèn van de Bosch, Roxeanne Hazes, ChristenUnie, Carice van Houten, Gerard Ekdom, Brace, Charly Luske en nog veel meer bekend én onbekend talent, werd het tijd om onze enorme passie voor kwaliteit opnieuw te gaan richten.

Ons hart ligt bij zuivere, harmonieuze samenzang. Goed klinkende strijkers met piano. Doordachte arrangementen. Gepassioneerde vocalisten. En natuurlijk bij een open, helder en vooral verzorgd geluid. Het mooie is dus dat we via deze website – en met een gerust hart – onze passie voor kwaliteit kunnen aanbieden!

Ontmoet

ONS TEAM
© KORENSTUDIO.nl

FERRY DINKELAAR

GELUIDSREGISSEUR

Ruim 15 jaar ervaring in produceren, mixen, arrangeren, opnemen, nabewerken & masteren.

Instrumenten: piano & drums
Opleiding: HBO Muziektechnologie

© KORENSTUDIO.nl

RENE GROENEVELD

OPRICHTER

Ruim 25 jaar ervaring in componeren, mixen, arrangeren, regisseren, opnemen & editing.

Instrumenten: piano & gitaar
Opleiding: HBO Muziektechnologie

© KORENSTUDIO.nl

LOEK VAN KERSBERGEN

SALES & EVENTS

Ruim 40 jaar ervaring in dirigeren, organiseren, arrangeren, componeren & produceren.

Instrumenten: gitaar, basgitaar & sax
Opleiding: Conservatorium

Jens-Wierckx-Assistent-Engineer-Korenstudio

JENS WIERCKX

ASSISTENT ENGINEER

Ruim 6 jaar ervaring in opnemen, live-shows, componeren, organiseren & doceren.

Instrumenten: drums, piano & gitaar
Opleiding: Conservatorium

Simeon

SIMEON IN 'T VELD

VIDEO PRODUCER

Ruim 8 jaar ervaring in filmen, monteren, animeren, 3D design, componeren & arrangeren.

Instrumenten: piano, drums & banjo
Opleiding: Grafisch Lyceum

Bernice-on-t-Veld-Zanglerares-Zangdocente-Muziekdocente-Zeewolde

BERNICE IN 'T VELD

VOCAL COACH

Ruim 10 jaar ervaring in zangtechniek, vocal coaching, dirigeren, arrangeren & optreden.

Instrumenten: piano & viool
Opleiding: Conservatorium